SALAMANDER

BLUEVOLUTION 82

Fereastra viitorului

Sistemele viitorului din fabrica Salamander. Aceasta este gama de profiluri bluEvolution cu o adancime constructiva de 82 mm. Aceasta gama creeaza o sinergie intre remarcabila rentabilitate energetica si o tehnologie de etansare inovatoare de cel mai inalt nivel, fiind adecvata mai ales pentru case pasive. Pierderile de caldura se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi si rame special optimizate cu o rama de etansare optimizata termic, in combinatie cu tripla vitrare termoizolanta. Iar diferenta se simte in portofel!

Eficienta energetica  intr-o noua dimensiune

Brügmann bluEvolution 82 MD ii confera conceputului de eficienta energetica, o dimensiune complet inedita. Prin utilizarea garniturii mediane in rama de mascare, se aduce o inca o imbunatatire proprietatilor termice si acustice ale ferestrei dvs. Sistemul de etansare sofisticat ofera in plus, protectie de incredere contra intemperiilor si confera casei o senzatie de intimitate, indiferent de anotimp.

Date profil ferestre:

– Profil cu 6 camere

– Garnitura mediana

– Adancime constructiva: 82 mm

– pana la Uw = 0,65 W/(m2K)

– Vitrare: pana la 44 mm 

– Protectie fonica: pana la 47 dB

– Siguranta la efractie: pana la RC 2

– Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, usi de intrare secundare si oscilo-culisante in plan paralel  

 

Siguranta este o chestiune de incredere 

Datorita celor 3 garnituri de etansare (sistem de garnitura mediana), sistemul de USA de intrare Brügmann bluEvolution 82 MD optimizeaza si mai mult performantele termice si acustice. Tehnologia de etansare moderna joaca un rol determinant in protectia termica si antiintemperii pe parcursul intregului an. Datorita armaturilor cu otel generoase din canaturi, va bucurati de o protectie de incredere contra musafirilor nepoftiti. Cerceveaua a fost construita pentru latimi ale umpluturii de pana la 52 mm. Combinatia dintre materialul sintetic si aliajul de aluminiu din pragul usii de intrare asigura o stabilitate termica remarcabila. Pragul este astfel adecvat pentru treceri destinate si persoanelor cu dizabilitati sau locatarilor in varsta, dar si pentru utilizarea in usi de intrare secundare si usi de balcon cu unul sau doua canaturi.

Date profil usi:

– pana la Ud = 0,75 W/(m²K) 

– Siguranta la efractie: pana la RC 2

Hai sa lucram impreuna

Vrem sa aflam mai multe despre proiectul tau.

Deschide WhatsApp
Ajutor
Buna!
Cu ce te putem ajuta?