SALAMANDER

BLUEVOLUTION 73

Atractiv si modern sub toate aspectele

Sistemul de ferestre bluEvolution 73 este adecvat tuturor cerintelor dvs. privind un design ambitios. Suprafetele exceptional de compacte fac ca profilul sa nu fie doar foarte usor de intretinut, ci ofera si o durata de viata exceptionala. Sistemul de profiluri previne formarea puntilor termice si ofera astfel o reducere substantiala a facturii energetice. Structura ingenioasa a profilului cu insertii mari de otel, asigura in plus o stabilitate si o siguranta in functionare exceptionale pentru ferestrele din material sintetic.

Date profil ferestre:

– Profil cu 5 camere

– Etansare falt

– Adancime constructiva: 73 mm

– Pana la Uw = 0,73 W/(m²K)

– Vitrare: pana la 44 mm 

-Protectie fonica: pana la 46 dB

– Siguranta la efractie: pana la RC 2

– Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, usi de intrare secundare, pliante si oscilo-paralele

 

Sistemele noastre de USI au un grad ridicat de izolatie termica si pe sectiuni de sticla inalte, de dimensiuni mari.
Datorita diverselor posibilitati de design, bluEvolution se adapteaza la cladire si la stilul dumneavoastra. Pentru o casa plina de stil.

Prima impresie convinge – dar si a doua. Asta, deoarece profilurile de usa de casa bluEvolution 73 sunt special create pentru exigentele inalte din domeniu. Structura extrem de stabila, cu armaturi de otel de dimensiuni mari, rezista la solicitari continue si permanente si ofera totodata cel mai inalt grad de confort. Datorita sistemului cu 5 camere si garnituri continue, protectia termica si fonica sunt implicit impecabile. Pentru cele mai mari exigente cu privire la siguranta, se poate utiliza o feronerie cu blocare in 3 sau 5 puncte – pentru a beneficia de confortul sigurantei in propria casa!

Date profil usi:

– pana la Ud = 0,86 W/(m²K)

– Siguranta la efractie: pana la RC 2

Hai sa lucram impreuna

Vrem sa aflam mai multe despre proiectul tau.

Deschide WhatsApp
Ajutor
Buna!
Cu ce te putem ajuta?