DECEUNINCK

EVEREST MAX

Izolare superioara

Sistemul Everest Max este proiectat cu 4 camere de izolare si o latime a profilului de 60mm cu 2 garnituri de etansare. Utilizarea garniturilor TPE, permite sistemului o sudura efectiva la colt, asigurand astfel un nivel ridicat de izolare.

Versatilitate

Sistemul ofera profile principale si profile auxiliare de conexiune de colt la 90 grade si pentru unghiuri variabile, picuratori, prag de aluminiu, diferite profile de inchidere si profile de rezistenta. Profilele pentru usi cu deschidere spre interior sau exterior sunt in asa fel optimizate incat sa permita cresterea suprafetei vitrate ceea ce ofera o transparenta mai mare. In vederea gasirii de solutii pentru orice detaliu, sistemul Everest Max ofera diferite profile auxiliare cum ar fi profile de acoperire, de imagine, etc.

Inovatie si compatibilitate

Sistemul Everest Max are un design special inclinat care mareste viteza de scurgere a apei. Sistemul permite constructia de ferestre speciale cum ar fi cele pliante, glisante paralel, cu deschidere spre exterior, etc. In scopuri de siguranta se poate monta un mecanism de inchidere. Acest sistem este compatibil cu alte sisteme (plase de insecte, rulouri, obloane, etc.)

 

Caracteristici tehnice

Latimea profilului: 60mm
Numarul de camere: 4
Numarul de garnituri: 2
Garnitura: TPE gri/neagra
Bagheta: prindere cu un picior – garnitura PCE
Vitrare: 4;20;24;30;36 mm
Standard: EN12608 – B-Class
Coeficient de conductivitate termica: Uf = 1,5 W/m²K

Hai sa lucram impreuna

Vrem sa aflam mai multe despre proiectul tau.

Deschide WhatsApp
Ajutor
Buna!
Cu ce te putem ajuta?