Avem solutia

Catyon Tech Product

CATYON TECH PRODUCT S.R.L. este o companie care activeaza in domeniul  producției de tâmplărie termoizolantă din PVC din anul 2012, societate ce a devenit în ultimii ani o firmă de tradiţie şi renume în domeniu pe piata locala, regionala si nationala.

De la înființare şi până în prezent societatea a adoptat şi menținut o strategie de dezvoltare prin diversificare, astfel in anul 2014 a inceput lucrari de placari cu materiale compozite tip BOND  si cele de confectionat si montat pereti Cortina, precum si lucrari de confectionat si montat usi din sticla si usi automate.

In scopul satisfactiei depline a beneficiarilor, pentru mentinerea si imbunatatirea calitatii lucrarilor, produselor/serviciilor si pentru demonstrarea capabilitatii si competitivitatii in conditii de rentabilitate economica s-a decis implementarea, mentinerea, certificarea si imbunatatirea continua a unui sistem de management al calitatii in conformitate cu referentialul ISO 9001:2008, societatea detinand certificarile necesare in acest sens.

In anul 2015 societatea si-a dezvoltat activitatea prin specializarea personalului in montajul usilor sectionale de garaj si industriale cat si al rulourilor exterioare. Daca la inceputul activitatii produsele erau livrate numai pe teritoriul tarii noastre, in prezent activitatea firmei s-a extins, lucrand si pentru clienti din Belgia, Franta si Italia.

Hai sa lucram impreuna

Vrem sa aflam mai multe despre proiectul tau.

Deschide WhatsApp
Ajutor
Buna!
Cu ce te putem ajuta?