DECEUNINCK

ZENDOW

Datorita designului perfect estetic, sistemul Zendow se pliaza usor stilului casei tale.

 

Izolare superioara

Proiectat cu 5 camere de izolare si o latime a profilului de 70 mm, sistemul PVC de ferestre si usi Zendow Plus ofera performante excelente de izolare termica. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,3-1,4 W/m²K. Pentru sistemul cu garnitura mediana valoarea certificata este Uf=1,3 W/m²K.

 

Performanta acustica

Izolarea acustica este foarte importanta in zilele noastre deoarece traim intr-o lume zgomotoasa. Sistemul Zendow are incorporat direct din fabricatie 2 camere izolatie fonica care asigura o izolare acustica mai performanta decat cele introduse manual. In plus, datorita caracteristicilor materiei prime a PVC-ului precum si a structurii multicamerale a sistemului Zendow se asigura un confort perfect in zonele cu zgomot mare datorat traficului intens.

 

Rezistenta structurala

Datorita ofertei largi de produse, sistemul Zendow se preteaza la orice tip constructiv. Profilele speciale de rigidizare ofera cele mai bune solutii impotriva presiunii ridicate a vantului.

 

Respectarea mediului inconjurator

Usile si ferestrele produse cu sistemul Zendow asigura un mediu sanatos datorat nivelului ridicat de izolare precum si a caracteristicilor care asigura o investitie pe termen lung: intretinere usoara si 100% reciclabilitate la sfarsitul perioadei de viata.

 

Caracteristici tehnice

Latimea profilului: 70mm
Numarul de camere: 5
Numarul de garnituri: 2/3(optional garnitura mediana)
Garnitura: TPE gri/neagra
Bagheta: prindere cu un picior – garnitura PCE
Vitrare: 4;20;24;30;36;40;44 mm
Standard: EN12608
Coeficient de conductivitate termica: Uf = 1,3 W/m²K (garnitura de mijloc) / Uf=1,4 W/m²K

 

Hai sa lucram impreuna

Vrem sa aflam mai multe despre proiectul tau.

Deschide WhatsApp
Ajutor
Buna!
Cu ce te putem ajuta?