DECEUNINCK

LEGEND

Sistemul Legend este proiectat cu 6 camere de izolare avand o latime a profilului de 80 mm. Avand in vedere criteriul de inalta performanta au fost proiectate astfel incat sa asigure proprietati de izolare termica, fonica, de rezistenta si etansare ale usilor si ferestrelor. Profilele sunt produse in conformitate cu normele standardului TS5358 – EN12608.

Performanta ridicata pentru izolare termica

Pentru a va oferi un nivel cat mai ridicat de izolare termica, sistemul Legend a fost proiectat in asa fel incat sa cuprinda cat mai multe elemente de constructie importante. Acest sistem cu 6 camere de izolare, cu o latime a profilului de 80 mm, cu 3 garnituri (una pe mijloc), ofera un coeficient de conductivitate a caldurii (Uf) foarte scazut avand valoarea de 1,17 W/m²K. Acesta ofera posibilitatea aplicarii geamului tripan de 44 mm care ofera valori scazute Uf=0,6-0,7 W/m²K. Datorita coeficientului de conductivitate al profilului cat si al pachetului de sticla , rezulta o valoare superioara Uw = 0,95 W/m²K.

Rezistenta

Armaturile folosite la profilele sistemului Legend ofera valori de rezistenta sporite. Conform calculelor de rezistenta in zonele afectate de vant puternic acest sistem ofera posibilitatea de a construi ferestre cu o suprafata mai mare fata de cele clasice.

Diversitatea produsului

Sistemul ofera o grupa variata de produse. Profilele principale care alcatuiesc sistemul sunt tocurile standard, cercevelele, profilele de imbinare, profilele de rezistenta, montantii, picuratorii pentru rame, cercevelele pentru usi cu deschidere spre interior sau exterior, profile de adaos. Suplimentar sistemul ofera o serie de profile auxiliare: colt unghi 90 grade, cuplaj unghi variabil, profile de mascare, extensii de toc, profile de inchidere, etc.

Vitrarea

Se pot folosi atat la usi cat si la ferestre pachete de sticla de grosimi : 24;30;36;44 si 52 mm. Sistemul Legend de la Deceuninck ofera o paleta bogata de culori pentru toate gusturile.

Valorile Uf variaza in functie de marimea suprafetei vitrate precum si de caracteristicile geamului.

 

 

Caracteristici tehnice

Latimea profilului: 80mm
Numarul de camere: 6
Numarul de garnituri: 3(garnitura de mijloc)
Garnitura: TPE gri/neagra
Bagheta: prindere cu un picior – garnitura PCE
Vitrare: pachet geam de 24;30;36;44;52 mm
Standard: EN12608
Coeficient de conductivitate termica: Uf: 1.17 W/m²K

 

Hai sa lucram impreuna

Vrem sa aflam mai multe despre proiectul tau.

Deschide WhatsApp
Ajutor
Buna!
Cu ce te putem ajuta?